0 Läs mer >>
Ett stort GRATTIS till tjejerna i F19 som vann EM-finalen i fotboll i går. Äntligen börjar Sverige visa att vi är duktiga på fotboll igen. Det finns verkligen hopp för vårat land uti världen när det gäller denna sport.
GRATTIS även till min son som har fyllt 22. Åren går och snart står de helt på egna ben. Stort GRATTIS i efterskott.
Ett stort ämne som annars diskuteras denna sommar är VÄDER. Jag tror inte vi har haft så här dålig sommar sedan 1800-talet. Som tur var prickade jag in rätt dagar ute i skärgården och kunde nyttja dessa varma dagar. Annars har det regnat och varit mulet där temperaturen har pendlat mellan 14-21 grader. Burr. Men man får ju vara optimist och hoppas att augusti månad blir varmare och soligare.
Önskar dig en fortsatt bra vecka.
Kram

Grattis F19!

0 Läs mer >>
Ja, man kan ju tro att jag har försvunnit från cyberrymnden när jag inte har gett i från mig något livstecken. Men så är inte fallet. Jag har varit på väg att lägga upp inlägg flera gånger, men helt enkelt glömt bort det. Sorry. För det finns ju så mycket som har hänt den senaste tiden. En sak som är jätteviktig att ta upp är ju att U21-laget gick och tog EM-Guld i fotboll. Det var stort. Får säga GRATTIS i efterskott till killarna. USA's nationaldag har också seglat förbi och även så har Allsång på Skansen dragit igång. Sen har jag ju missat en hel del också förstås. Men trots allt i denna frånvaro har vi äntligen fått sommar i Sverige med temperaturer upp emot 30 grader. Tropiknätter har också förkommit. Fast endast två. Men ändå. Hade möjligheten att få besöka en väns lantställe i skärgården under helgen och hämta krafter. Båttur, grillning och bara vara. Livskvalitet. Hoppas du har en bra sommar och får njuta av värmen. Ha det gott tills vi hörs igen.
Kram

Gone fishin'