0 Läs mer >>
I går var det åter dags för Kungliga Filharmonikerna att inta scenen vid Sjöhistoriska. Har en förmåga att glömma bort denna dag, men i år var jag förberedd. Vädret såg lite osäkert ut, men molntäcket sprack upp och solen visade sig under hela konserten. Lisa Nilsson var uppe på scenen ett flertal gånger och förgyllde dagen.
Med medhavd picnic-korg och filt kunde vi avnjuta en härligt kulturell dag.
Annars så kom hösten i lördags. Då åkte byxorna på. Har bara gått i kjol och klänning hela sommaren tills i lördags. Nu känns det i luften att det har vänt och att vi går en höst tillmötes.
Ha en fortsatt trevlig vecka.

Kram

Kungliga Filharmonike...

0 Läs mer >>
För 17'nde året gick den årliga Prideparaden genom Stockholm. I år hade 153 ekipage anmält sig. En dag full med solsken, glädje och kärlek.
Från Mariatorget till Östermalms Idrottsplats gick det färgglada tåget med utklädda, avklädda, lättklädda och välklädda kärleksfulla personer. I år med tema "vardag". Kärlek åt alla.
Vi i Stockholm, och även i övriga Sverige, har i år varit lyckligt lottade, med en kanonsommar. När den äntligen kom. Temperaturen har legat på uppemot 30 grader var och varannan dag. Riktig sommarvärme.
Önskar dig en fortsatt bra sommar och en trevlig helg.


Kram

Prideparaden