0 Läs mer >>
Nu föstår jag varför det heter Djurgården. Träffar på det ena djuret efter det andra. Är det inte "Hasse" så är det en elefant. Även en och annan kamel existerar också. Visst är det en härlig värld vi lever i.




Kram

Djurgården

0 Läs mer >>
Ja, så var då OS igång, efter en magnifik invigning på Olympiastadion i London i går. En stadion som är nästan lika stor som Camp Nous i Barcelona, har en kapacitet på 80 000 sittplatser och tog fyra år att bygga. Ja, vi får väl se hur många medaljer som Sverige lyckas kamma åt sig denna gång. Önskar Sverige lycka till.
Själv tog jag en dag ledigt och satsade istället på att njuta av solens strålar på en klippa på Fjäderholmarna. Blev till och med två dopp i det blå.
En härlig solig dag som avrundades på Akkurat med middag och öl.
Ha en fortsatt trevlig helg.
 

Kram

OS-invigning

0 Läs mer >>
Denna helg har varit den bästa på hela sommaren. Var ledig på fredagen och passade på att njuta av solen. Hamnade på kvällen på aw på Utekompaniet och en tur på Engelen.
Igår och i dag har jag bara lapat sol på klipporna på Lidingö och bara varit. Skönt och avkopplande.
Tidigare händelser i veckan har ju bland annat varit att min son fyllt 19 år och Zlatans byte, från italienska Milan till franska PSG. Frågan är nu vad jag ska hålla på för lag. Inte lätt i denna fotbollsdjungel. Tycker att det är mycket tråkigt att Zlatan inte blir kvar. Känns tungt och förvirrande. Men vi får väl se om jag går över till engelska ligan istället och samhåller med min son på Arsenal. Det får bero ett tag och smälta in, innan jag tar något definitivt beslut.
I morgon börjar ny arbetsvecka med nya upptåg.
Ha en fortsatt bra söndag.
 
 
Diedric 1 år

Kram

Solhelg

0 Läs mer >>
Verkar vara hur lätt som helst att jobba på SMHI. Det är som att spela på lotto, ingen vinst någon gång. Tror faktiskt att de inte har prickat in vädret någon dag den senaste tiden. Säger de att det ska bli regn, då blir det sol och säger de att det ska bli sol, då blir det regn. Men jag är glad att det har lättat upp på eftermiddagrna, vilket har gjort att en aw har passat in i solen på Lisa på Torget. Har blivit ett och annat glas rosévin efter jobbet denna vecka. Trevligt och mysigt.
I går vallade jag min bror upp till Akkurat på en pilsner efter jobbet. Avslutade med en middag hemma hos mig. En trevlig avslutning på denna vecka.
I dag säger vi Grattis till kronprinsessan Victoria på hennes dag och hoppas hon får en bra födelsedag.
Ha en fortsatt trevlig helg.

 
 
Kram

SMHI

0 Läs mer >>
Söndag och ledig. Välbehövligt efter en rätt så tuff vecka. Har varit iväg på tre golftävlingar på en vecka, Österhaninge GC, Upsala GK och Österåker GK. Kul och lärorikt med blandat väder. Fast mest har det varit sol, vilket har underlättat. Har varit ute som sponsor på tävlingarna och träffat många trevliga och glada golfare.
Har även hunnit med en trevlig middag med mina arbetskollegor på Gården Bar och Grill. Mycket gott och trevligt. Även Strandbryggan har fått påhälsning av mig. En trevlig kväll med många goa vänner och gott i glasen.
I dag hänger regnet i luften. En perfekt dag för tvättstuga, rensning och återhämtning.
Ha en fortsatt trevlig söndag.
 
 
Kram

Golfvecka

0 Läs mer >>
I dag firar vi USA'a nationaldag med allt vad det innebär, En Zinfandel borde väl egentlighen suttit på sin plats, men det blev istället en rosé från Italien för att fira de på andra sidan over there.
Ha en fortsatt trevlig kväll.
 

Kram

USA's nationaldag

0 Läs mer >>
Äntligen börjar jag känna ljumna sommarvindar komma emot mig när jag cyklar till jobbet. Har nu gått över från byxor till klänning. Samtidigt som det känns lite jobbigt att jobba hela sommaren, känns det rätt bra. Jag har ju faktiskt haft många lediga somrar tidigare som jag har kunnat njuta av. Men i och med att jag sponsrar några golftävlingar i sommar aå får jag se till att finnas på plats.
Samtidigt hinner jag njuta av de fina sommarkvällarna. Tog en power-walk runt Djurgården i kväll och mötte kungens får. Orädda, samspelta och på väg mot samma håll. En härlig kväll med 23 grader i luften och sol.
Nu läggdags.
Ha en fortsatt trevlig vecka.
 
 
Kram

Sommaren är här

0 Läs mer >>
Grattis Spanien till EM-guldet i fotboll. Tredje gången gillt. Första gången var1964, andra gången 2008 och nu i år.
Italien var nog inte alltför stolta med slutresultatet 4-0. Men jag kan hålla med att Spanien var oslagbara. Grattis!
 


Kram

Grattis Spanien