0 Läs mer >>
Det sägs ha varit den kallaste midsommararen på 110 år i fredags. De längst upp i Norrland fick till och med snö. Inte vad man räknar med på Midsommar. Planeringen för min och några vänners del var att ha picnic på Djurgården. Dock blev det inte på grund av kylan utomhus. Så det blev champagne på Djurgården för att sedan duka upp midsommarbuffén som alla hade bidragit till hemma hos mig. En riktigt trevlig midsommar med gott i glasen och på tallriken, sabrering och trevligt umgänge fram till midnatt.
I går blev det bara en film i soffan och i dag en stilla promenad mellan regnskurarna.
Hoppas du har haft det bra och fått dansa runt midsommarstången i en regnfri miljö.
Var även på en nostalgikonsert med min kusin i veckan, ZZ Top. Senast vi såg de skäggiga musikerna tillsammans var 1988, så det var verkligen en nostalgitripp. Härligt att se att de fortfarande håller.
Önskar dig en riktigt trevlig vecka.


Kram

Midsommarhelgen över

0 Läs mer >>
Det har varit en turbulent vecka med en hel del firande. Skola, Tom Jones på Grönan och födelsedag. Den 74-åriga tjuren från Wales lär hålla länge till. Vilken pipa karln har. Helt otrolig. Härlig konsert som varade i nästan två timmar.
Har även blivit firad och uppvaktad av många av mina vänner. Har fått blommor, presenter, dryck och en massa gratulationer. Hann även med en lunch med min son på själva födelsedagen.
Ha en bra vecka.


Kram

Tom Jones och födelse...

0 Läs mer >>
Nationaldagsgaloppen gick av stapeln på ett varmt och soldisigt Gärdet på Nationaldagen. Med picnic-korgar och glatt humör samlades många hästentusiaster för att beskåda årets galopp. En mycket trevlig dag.
Har även hunnit besöka Kungsträdgården med "Smaka på Stockholm". Blev rostad grissida, tarte flambe, musslor och annat gott i de olika små tälten. Var även på plats när Lasse Lindbom uppträdde på scenen. En härlig kväll som avslutades på ett annat vattenhål i närheten innan hemgång.
Ha en bra vecka,




Kram

Sveriges Nationaldag

0 Läs mer >>
Rekordmånga hade anmält sig till årets Stockholm Marathon, närmare bestämt 21 942 löpare, från alla världens håll och kanter. Stockholm Marathon som för 36:e året gick av stapeln i går, vanns i år av en kenyan. På nionde plats hittar vi svensken Daniel Woldu. Grattis alla duktiga löpare som fick ett blandat väder med både sol och regn. Ett perfekt väderförhållande.
Även vädret på Jura Whisky Tastival var lyckat, fast utan regn och mycket whisky. Jura är väl värt ett besök om ni har vägarna förbi Islay och Skottland.
Blev även en sparrismiddag i helgen.
Ha en bra vecka.



Kram

Stockholm Marathon