0 Läs mer >>
För 23'dje året går Stockholm Beer & Whisky Festival av stapeln. Mycket gott finns att prova. Ca 4000 öl finns representerade under ett och samma tak. Varför inte prova på en blåbärs IPA eller något annat gott.
Var? NackaStrandsMässan. När? I dag fram till 24 samt torsdag, fredag och lördag nästa helg.
Väl värt ett besök. Ses där.
Ha en fortsatt bra helg.


Kram

Stockholm Beer & Whis...

0 Läs mer >>
Efter åtta år med alliansen har vi nu fått en ny regering som inte var klar innan valet. Det vill säga v som egentligen ska tillhöra s är inte välkomna att samarbeta med s. Löfven, som ska vara vår nya statsminister, vill hellre jobba med småpartierna på borgerliga sidan, som i sin tur inte vill samarbeta med honom. Oj, oj, oj. Vad har vi ställt till med? Var det någon som tänkte på konsekvenserna? När vi nu hade fått en bra rätsida på Sverige, ekonomin rullade på, vi hade låga räntor, kronan hade blivit starkare och vi hade ett seriöst ansikte mot övriga världen. Hur ska vi nu lösa detta? Ska bli intressant om det kommer en lösning under de kommande fyra åren. Är mycket tveksam. Men lycka till Löfven. Go for it. Detta hade nog inte väljarna som röstat på s räknat med.
Försvann ut i svampskogen i söndags där det också fanns många giftiga svampar. Men ändå var det skönt att få komma ut och få andas skogsdoft och få några timmar lugn och ro, för att ladda inför en ny vecka. Dessvärre blev inte svampkorgen full, men förhoppningsvis bättre lycka nästa gång.
Ha en fortsatt bra vecka.
.
Kram

Maktskifte

0 Läs mer >>
Sorry. Ibland undrar jag var tiden tar vägen... Tänk att få en dag extra, dvs 24 timmar. Skulle kunna få så mycket gjort då, som jag inte hinner med i en vanlig sjudagars vecka. Men, men. Nu är jag i alla fall här igen.
Har ju hänt en hel del den senaste tiden. Surströmmingspremiär på Sturehof med glada vänner och trevlig underhållning. Min bror och hans familj har varit på besök. Fullers har haft en provning med öl och mat i kombination. Champagneprovning med Bollinger. Mat och dryck i kombination med Bollinger. Blending av vin tillsammans med vinmakaren på Gato Negro. Förhandsvisning av Let's be cops. Och så vidare. Har varit en hel del roliga och trevliga aktiviteter. Kan varmt rekommendera Let's be cops, som har premiär den 12 september. En underbart underhållande film som ger många garv. Roligaste filmen som jag sett på länge.
I dag ska jag lära flera av mina vänner att sabrera. Solen skiner och temperaturen är runt 20 grader, så det lär bli en toppenbra dag.
Ha en fortsatt bra helg.


Kram

Livet snurrar på