0 Läs mer >>
Har varit så glad och tacksam den senaste tiden att det har varit så varmt. Varmt=ingen snö. Men i dag var jag inte lika glad, när termometern visar strax över nollan och snön vräker ner under mer eller mindre hela dagen. Burr. Känns skönt att slippa vinter, slask, snö och rusk. Men, jag får vara glad att vi har klarat det hittills och att november månad har svischat förbi utan något större utrymme.
Zlatan fick inte Augustpriset för årets svenska fackbok, vilket istället gick till Ingrid Carlberg. Årets skönlitterära pris gick till Göran Rosenberg och boken "Ett kort uppehåll på vägen från Auschwitz".
Bifogar ett axplock från "måsteöl" på julbordet. Finns ungefär 50 stycken att välja på och kan kanske vara svårt att välja vilket som passar dig bäst. Köp någon av nedanstående så är du säker :)
Nu läggdags. Natti natti. Sov gott.


Kram

Första riktiga snön

0 Läs mer >>
Har ju tidigare erkänt att jag är helt såld på Zlatan sedan många år tillbaka. Känns som att jag nu har fått utdelning, efter mitt tjat, efter hans senaste matcher... Tror ingen är oense med mig i dagens läge, att Zlatan är en legend, en spelare som kommer och gå till historien.
Nu kan han till och med roffa åt sig Augustpriset med sin bok "Jag är Zlatan Ibrahimovic´ : min historia" skriven av David Lagercrantz också.
Vi får väl se vad som händer. England hyllar honom, Frankrike hyllar honom "När det gäller effektivitet finns det ingen som han i Frankrike.” Skribenten Dominique Sévérac tar ytterligare ett steg och jämför Zlatan med en maskerad hämnare. "Det finns PSG och PZG, med ett Z för Zorro eller Zlatan, vilket betyder ungefär samma sak. PSG är ett ordinärt lag, PZG har mer själ och framför allt ett extra geni”
Zlatan kommer bli/är en av de bästa spelarna i världen :)
En en sak är i alla fall klar... Han är världsbäst.
Har annars haft en soft helg, med aw, promenader, pubbesök med mera.
Ha en fortsatt trevlig söndagkväll.
 

Kram

Zlatan Augustpriset?

0 Läs mer >>
Är hemkommen från en vinprovning. Hade provning med viner innehållande Shiraz/Syrah i kväll i kombination med mat. Blev viner från Frankrike, Sydafrika, USA och Australien till bland annat kycklingfilé, lammracks och oxfilé. Bra kombination till de olika vinerna.
Hann faktiskt och bli en liten Nögne Ö i helgen också. Inte helt fel.
Har även hunnit att avverka en julölsprovning också. Finns många härliga julöl att förkovra sig i över jul.
Nu sängdags. Sov gott.


Kram

Vinprovning

0 Läs mer >>
Måste bara kommentera denna händelse. Är helt mållös. Zlatan, vår underbara svenske fotbollsspelare, gjorde hattrick och Zlattrick i kväll på nya Friends Arena. Och det mot England. Vårt lilla Sverige vinner mot fotbolls-England. Sverige vann med 4-2 och Zlatan gjorde alla målen. En match som kommer gå till historien.
Magiskt, sanslöst, världsklass och helt otroligt.
Grattis Zlatan och Grattis Sverige :) Love you <3

 
Kram

Zlattrick

0 Läs mer >>
För sjunde gången gick Guldbollen till Zlatan på gårdagens fotbollsgala. Han fick även motta priset som bästa anfallare.
Jag fick priset som den mest avslappnade, efter min heldag på Sturebadet i dag. Vattengympa, simning, lunch samezin-massage och bastu.
Känner mig som en helt ny människa.
Nu sova. Sov gott.

Kram

Guldbollen till Zlata...

0 Läs mer >>
Efter tre hektiska dagar på Mitt Kök-mässan känns det skönt att få vara ledig i två dagar. Mycket vin har serverats och fötterna behöver vila. Kunde dock inte motstå att ta en lov förbi Akkurat efter mässan i går. Gänstaller Dunkel Rauch går ju inte att missa. Med sin fina eleganta rökighet slinker den lätt ner i strupen. Fick bli två för säkerhets skull och även en Black IPA. Inte helt fel.
I dag blev det en hel del Bollinger och även smakkombinationer med Champagne med Mattias Larsson med många smakupplevelser.
I morgon väntar Sturebadet med massage, bastu och simning.
Ha en fortsatt bra kväll.


Kram

Ny vecka

0 Läs mer >>
USA-valet 2012 slutade med att Barack Obama får sitta som president i fyra år till. Efter en hård kamp mot Romney i natt vart det klart. "Thank you America, God bless you" avslutade han med innan han gick ner från scenen. Grattis säger jag till Obama.
En annan vinnare är DavidLaChapelle. Hans verk kommer nämligen finnas till beskådan på Fotografiska från den 30 november. Ser redan fram emot det.
Ha en fortsatt bra vecka.

Kram

Obama i fyra år till

0 Läs mer >>
Snart är denna helgen över. Har haft tre sköna lediga dagar med simning, middagar och mys.
Har även hunnit varit och tänt ljus på graven.
Skönt med långledighet och bara vara.
Ha en skön ny vecka.
 



Kram

Halloween - Hallo vii...