0 Läs mer >>
Jag känner mig lyckligt lottad som har många härliga vänner runt om kring mig. Blev utbjuden till en av mina väninnor till hennes vackra lantställe på Möja. Ett timmrat hus på en grön kulle med utsikt mot Östersjön. Kände hur lugnet lade sig från storstadens hets och jag kunde komma till ro. Bad, sol, grillning, bastu och bara vara en stund. Har nu laddat batterierna och är nu redo för nya tag i storstaden.
Ha en fortsatt skön vecka.
 
 

Kram

Livets goda stunder

1 Läs mer >>
Hoppas ni alla har haft en skön Midsommar med mycket god mat, dans runt Midsommarstången och fint väder.
Själv firade jag en lugn Midsommar. Blev pick-nick vid Tyresö slott på dagen med en efterföljande lugn grillmiddag hemma.
I dag hänger regnet i luften i det gråa molntäcket.
Önskar er alla en fortsatt skön Midsommarhelg.
 
 
Kram

Glad Midsommar

0 Läs mer >>
Är fortfarande utan dator. Känns mycket frustrerande. fast livet rullar på ändå. Min son har tagit studenten. det har varit Smaka på Stockholm i Kungsträdgården och solen skiner för det mesta.
Jag hoppas att jag snart ska kunna lägga till bilder på bloggen. Men än så länge har jag ingen egen dator att jobba med. Uppdateringar kommer förhoppningsvis snart.
Det var i alla fall mycket lyckat när min son tog studenten. Skönt att det är över och att han kan gå vidare i livet.
Snart Midsommar. Blir nog rätt lugnt för mig. Känns som att jag bara vill vara hemma och softa i lugn och ro.
Om vi inte hörs innan Midsommar, önskar jag dig en riktigt härlig Midsommar.
 
 
Kram

Tiden går...

0 Läs mer >>
Snart står prinsessan Madeleine brud och ska äkta sin Chris. En fantastisk dag att gifta sig på. Sommarvärme och strålande sol.
Jag höjer en skål och önskar dem Lycka till.
I torsdags var det Sveriges Nationaldag. Sol även då och fullt med aktiviteter runt om i Sverige. Begav mig till Gärdet för att bese galopptävlingar med hattparad. Gärdet har återtagit denna sport som inte har gått av stapeln på nästan 100 år. Så visst var det nu dags igen.
Ha en fortsatt bra helg.
 

Kram

Bröllop

0 Läs mer >>
I och med att min dator har kraschat blir det inte så långa inlägg för närvarande och inte heller några bilder. Jag hoppas att jag ska kunna få in några bilder så småningom. Sommaren är i alla fall i Stockholm. Det sägs att det än så länge har varit lika många soltimmar som det var förra sommaren. Härligt. Fortsätt och njut av det vackra vädret och ha en bra vecka.
 
 
 
Kram

Datorkrasch

0 Läs mer >>
I dag är det Stockholm Marathon där ca 22.000 löpare springer i ett molnigt och regnigt Stockholm. Ett perfekt väder att springa i. En och annan svensk låg i täten men fick ge vika för etiopiern Shumi som sprang i mål på tiden 2:16:13 och vann för andra gången Stockholm Marathon. Grattis säger jag till honom.
Ha en fortsatt bra helg.
 

Kram

Shumi vinnare i Stock...