0 Läs mer >>
En månad kvar till julafton. Oj, vad tiden går fort. Kändes då ganska lämpligt att åka till Nacka Strandsmässan och besöka "Julens Gästabud". En härlig mässa med mycket värme och stämning. En rundvandring bland hantverk, dryck och mat i härlig julmiljö. Började med en varm Flöff som spred värme i kroppen innan det var dags att besöka de andra stånden. En julmarknad i inomhusmiljö där vi slapp att frysa.
Härligt och angenämnt. En skön relaxsöndag.
Nu natti natti.
Önskar dig en bra vecka.


Kram

En månad kvar...

0 Läs mer >>
Ibland undrar jag vad folk lägger ner sin tid på. Energi, är det som det går ut på. Tänk om det hade varit så lätt att bara tanka på lite bränsle på någon bensinmack... Men tyvärr, så är inte fallet. Min energi hämtar jag från personer i min omgivning som ger något- Kanske därför som jag inte skriver så mycket nu för tiden, Vad vill jag uppnå? Vad är meningen? Tänker nog att jag har det rätt bra. Vilket jag har. Ärlighet, outnyttjade och en vänlig själ kommer du långt med. Blev kanske lite djup... men ibland funderar även jag på livet. .


Kram

Dyrbar tid

0 Läs mer >>
Trots att termometern utanför fönstret visar elva grader så sitter tomten på NK ändå. Känns lite väl tidigt. I går kom nämligen julskyltningen upp i NK's fönster och en lång kö snirklade sig en bit utanför NK för att få sitta i tomtens knä.
Jag väljer istället att sitta bänkad framför en TV i morgon för att se Sverige möta Portugal. Efter förlusten i fredags är det dags att vinna. Tycker jag och säkert många andra svenskar.
Så nu håller vi tummarna att Zlatan och de andra killarna tar hem segern.
Ha en fortsatt bra vecka.

Kram

Julen på intågande

0 Läs mer >>
Oj, long time no see... Vet inte vart tiden tar vägen, men helt klart är att jag inte sköter min blogg som jag egentligen ska. Ja, ja. Men nu är jag i alla fall här igen.
Har hänt en hel del den sista tiden. Inget dramatiskt eller fantastiskt, bara en hel del.
Var ute en sväng på Stockholmsmässan i helgen när Mitt kök och Allt för Hälsan fanns på plats. Yogan kommer allt mer och vi blir mer hälsosamma, tog jag in på hälsomässan. På Mitt Kök minglade jag mest runt och provade en och annan trevlig champagne. Hann även sabrera två gånger.
Var förbi Skansen en sväng i förra veckan och besökte Glasbruket och hälsade på djuren. Har även hunnit bli en hel del promenader på vårt natursköna Djurgården som än så länge är snöfritt.
Ha en fortsatt bra söndag och en ny härlig vecka.

Kram

Mitt Kök