0 Läs mer >>
Hoppas du har haft en riktigt trevlig julafton och julhelg. Tyvärr var inte mina barn hemma på julafton då de var hos farmor och kusiner i Skövde. Blev att fira julafton tillsammans med goda vänner istället. Lite champagne och skagen plus lite annat plock innan middag på Reisen och därefter midnattsmässa i Storkyrkan. En skön och avkopplad julafton.
Har även hunnit med att träffa fler goda vänner under dessa dagar och även tagit en och annan promenad.
Vill passa på att redan nu önska dig ett riktigt Gott Nytt År 2014.


Kram

God fortsättning

0 Läs mer >>
Nu blickar vi framåt och ser ljuset igen. I dag vänder det och vi går mot ljusare tider. Härligt.
Och i övermorgon är det julafton. Känns som att detta år har gått väldigt fort.
Vill passa på att redan nu önska dig en riktigt God Jul.

Kram

Vändning

0 Läs mer >>
Nu är det inte många dagar kvar förrän det vänder. Elva dagar och vi går mot ljusare tider. Blir härligt att se ljuset komma tillbaka igen. För nu är det mörkt. Men man får lysa upp tillvaron med lite ljus hemma istället och kura ihop sig i soffan med en kopp te. Nedräkningen har börjat. Ha en fortsatt bra vecka.


Kram

Snart vänder det

0 Läs mer >>
I veckan var det förhandsvisning av filmerna "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" och "Escape plan".
Tror att de flesta även har läst boken till den förstnämnda filmen. En medryckande historia med många inslag av humor. Robert Gustavsson gör en lysande prestation som Allan. Tror att det kan vara en fördel att ha läst boken innan, för att hänga med i de snabba turerna. En klart sevärd film som har premiär på juldagen.
Den andra filmen är också klart sevärd. Gamla actionhjältarna Sylvester Stallone och Arnold Schwarzenegger glänser på bioduken igen i en fängelsemiljö med en hel del råa inslag. Tycker att Mikael Håfström har fått till en mycket bra actionrulle där Schwarzenegger mer är till sin fördel än Stallone. Filmen som har premiär i dag är klart sevärd.
Önskar alla en trevlig helg.



Kram

Förhandsvisning

0 Läs mer >>
I går gick fredskämpen och visionären Nelson Mandela ur tiden. Mannen som stod för rättvisa och försoning. Efter att ha suttit i fängelse i 27 år står han ståndaktigt upp igen. En stor man som vi länge kommer att minnas har lämnat oss. Och förhoppningsvis kommer vi ta med oss en del av det som han stod för och minnas honom länge. R.I.P. Nelson Mandela.


Kram

En stor man är ur tid...

0 Läs mer >>
Första advent och det är fortfarande snöfritt. Härligt. Julskyltningen som startade förra veckan har även sökt sig till Skansen. För 110'nde året öppnade Skansen sin årliga julmarknad i dag. Grisen ligger lugnt kvar i sin hage ovetande om vad som kommer hända. Hoppas han får överleva i år.
Har även bastat och badat i havet i dag. Tre gånger hoppade jag i det ca sexgradiga vattnet. Friskt och upplyftande.
Blev även lite glögg på kvällen. Det är ju ändå första advent.
Ha en bra vecka.

Kram

Första advent