0 Läs mer >>
Önskar er alla en riktigt Glad Påsk.
Har haft en lugn vecka med simning och promenader i det vackra vårvädret. Fast kylen hänger kvar och snön vägrar att försvinna. Men snart, snart, är det vår.

 

Kram

Glad Påsk

0 Läs mer >>
Hamnade på Le Rouge i Gamla stan i lördags. Verkligen att rekommendera. Mysig miljö och god mat.
I går blev det en skärgårdstur med brunch i tre timmar. Vår vackra skärgård är även sevärd på vintern.
Ha en bra vecka.
 

Kram

Skärgårdstur med brun...

0 Läs mer >>
En hektisk vecka är snart över. Portugisisk vindag, Bollinger rosé provning, Kalifornisk vindag, simning, middag på Samuraij och middag på Niklas. 
Var i kväll på Niklas Ekstedts andra krog, Niklas, och åt en fantastisk god anka tillsammans med ett glas Pinot Noir. En utsökt god middag. Ett stort grattis till Niklas Ekstedt som tidigare i veckan fick en stjärna i Guide Michelin till sin krog Ekstedt.
Vi har också tagit farväl av prinsessan Lilian som gick bort den 10 mars. Lilian blev 97 år och kommer finnas med i våra minnen. Vila i frid.
Nu läggdags.
Önskar dig en riktigt trevlig helg.
 
 
 
Kram

Helg igen

0 Läs mer >>
Fortfarande biter kylan kvar i huvudstaden. Tack och lov att solen lyser upp tillvaron. Det underlättar verkligen.
När den vita röken steg upp i Vatikanen i Rom i veckan jublade italienarna. Den nya påven var utsedd, Jorge Mario Bergog, som är den första icke-europeiska påven på över 1200 år. Som påve bär han namnet Franciscus I.
Var även och smakade av ICA's nyheter inför den kommande grillsäsongen i veckan. Där vi bland annat kommer se högrevskärna på grillen. Och till min glädje så har ICA även tagit in Pimento de Padron. Så nu behöver jag inte köpa med mig de hem när jag åker till Spanien.
Ha en trevlig helg.
 

Kram

Kylan håller i sig

0 Läs mer >>
Robin Stjernberg to hem segern som årets vinnare av Melodifestivalen med låten ”You”. En medryckande låt som kommer nå långt i den kommande Eurovison song contest-finalen.
Har varit en tuff vecka med flera provningar. Från Österrikiska vindagen till Bourgognedagen. De hade till och med ordnat en provning på internationella kvinnodagen, Women’s Winemaker Day, där endast kvinnliga vinmakare fanns representerade.
Var även på förhandsvisning av ”Johan Falk, kodnamn Lisa” i veckan. Bästa Johan Falk-filmen någonsin. Spänning och action hela filmen igenom. Kan verkligen rekommendera den. Har premiär nu på fredag.
Ha en fortsatt bra söndag i det vackra vårvädret.
 

Kram

Robin vann Melodifest...

0 Läs mer >>
Var en snabbis till England i veckan och besökte två bryggerier. Thornbridge utanför Sheffield och Shepherd Neame i Kent. Två olika bryggerier med olika stilar. Från det relativt nya (2005) bryggeriet till Englands äldsta (1698). Spännande och givande.
I går var det vinmakarmiddag med Damilano från Piemonte.
Mycket trevligt och mycket gott.
Säger Grattis till Johan Olsson, som tog guld i 5-milen och till norrmannen Jörgen Aukland som vann det 89:nde Vasaloppet.
Nu i säng.
Natti natti.
Ha en bra vecka.
 

Kram

Bryggeribesök