0 Läs mer >>
Kan inte säga annat än att vi har faktiskt en fantastisk höst här i Stockholm. Det har varit varmt. Inte så mycket regn och fullt av färg av de olikfärgade löven. En fantastisk höst där temperaturen har legat runt tio grader. Just nu är det tolv grader ute och sol.
Under eftermiddagen/kvällen är det dock sagt att en liten storm drar sig upp över landet. Men än så länge är det lugnt.
Var i lördags på invigningen av Tolv Stockholm, nöjesområdet under Tele 2 Arena. Där de har öppnat upp en gigantisk O'Learys med bowling- och bangolfbana. Tolv står för att de har öppet tolv timmar om dygnet, tolv månader om året, på en yta av 12 000 kvadratmeter.
I och med att det inte ligger i närheten så känner jag att det inte är ett ställe som jag kommer att hänga på. Men självklart kommer detta vara ett alternativ innan konserter på Globen.
Känns som att detta ställe där öl är en självklar ingrediens inte är något för Brunei som utfärdar piskstraff för alkoholbruk. Skönt att man inte bor i Brunei.
Ha en fortsatt bra vecka.

.
Kram

Färgrik höst

0 Läs mer >>
I kväll blev det konsert på Globen med Fleetwood Mac. Bandet som var poppis på det glada 70- och 80-talet. Gruppen som startade 1967 har bytt medlemmar under åren. Under deras gyllene år 1975-1987 bestod gruppen av de samma som i dag, dvs John McVie, Stevie Nicks, Lindsey Buckingham och Mick Fleetwood.
Kvällens konsert i Globen var lysande, I nästan tre timmar underhöll de ett nästan fullsatt Globen. Ett av paradnumren var Lindsey's gitarrsolo. Wow. Helt sanslöst. En gudomlig gitarrspelare.
Så jag är mycket nöjd med kvällens konsert.
Ha en fortsatt bra vecka.


.
Kram

Fleetwood Mac

0 Läs mer >>
I veckan var jag på förhandsvisningen av Gravity. En film som utspelar sig i rymden med två skådespelare. Låter kanske inte sådär jätteinspirerande... Men så bra. Sandra Bullock och George Clooney i rymden i 3D är helt klart sevärd. Fotomässigt, skådespelarinsatser, mystik, spänning. Allt finns där. Gå och se den när den har premiär den 25 oktober.
Hösten är verkligen här. Fick vetskap om att det hade kommit snö i utkanten av Stockholm i går. Snö i oktober? Burr. Snart är vintern här på riktigt.
Ha en fortsatt trevlig helg.



Kram

Förhandsvisning

0 Läs mer >>
Årets Stockholm Beer & Whisky festival slog närmare rekord. Ca 36 700 samlades på Nacka Strand mässan under två helger. Många öl, whisky, vin och sprit testades under dessa helger.
Årets vinare på ölsidan blev Oppigårds Bryggeri, som tog storslam. Hela tolv medaljer lyckades de ro hem. Ett stort Grattis till dem. Nu längtar vi bara till nästa år.


Kram

Stockholm Beer & Whis...

0 Läs mer >>
Tyvärr har det blivit något fel på denna sida. Detta inlägg skrev jag för någon vecka sedan. Blir lite felplacerat. Men bättre sent än aldrig.
Det var nog de sista sensommardagarna som vi kunde njuta av i helgen. Nu byter vi årstid och går in i en myshöst. Under filt i soffan, tända ljus och en kopp te. Och utanför börjar löven att ändra färg.
Hann i alla fall ut och besöka Villa Sandudden på en snabblunch i förra veckan. Ett mysigt ställe med tid för avkoppling och bara vara.
Passar på att säga Grattis till kung Carl XVI Gustaf för hans 40 år på tronen. Bra jobbat.
Önskar alla en bra vecka.


.
Kram

Höst

0 Läs mer >>
Nu är det skördetid i Europa. Kvaliten för årets druvor ser bra ut, så årgång 2013 kommer troligtvis att bli bra. Vissa druvor är redan skördade medan ett fåtal fortfarande hänger kvar på vinrankorna.
Ser fram emot riktigt trevliga viner från årets skörd.
Säger Grattis till Sverige som slog Österrike med 2-1 i kvällens fotbollsmatch. Nu är Rio nära.
Ha en trevlig helg.


Kram

Skördetid