0 Läs mer >>
Önskar er alla en riktigt riktigt GOD JUL! Hoppas ni får njuta av en stunds ledighet med god mat och dryck med nära och kära.

Kram

GOD JUL

0 Läs mer >>
I går var det den mörkaste dagen på året. Ser framåt med förtjusning att nu har det äntligen vänt. Både ljusmässigt och personligt. Nu blickar jag framåt och går mot en ljusare tid.
Fjärde advent i går och dan för dan före dopparedagen. Väntar nu med spänning på att tomten ska komma. För jag har faktiskt varit snäll i år.
Önskar alla en riktigt bra start på veckan och att du hinner koppla av lite i julstressen.

Kram

Nu vänder det...

0 Läs mer >>
Önskar dig en riktigt trevlig Lucia från ett milt och snöfritt Stockholm. Glöggen, pepparkakorna och lussebullarna är inhandlade och Nobelfesten har varit. Bråda dagar innan jul med julklappsinköp, julmatsbestyr och städning. Allt förberett för en lugn och trivsam jul.
Önskar dig en fortsatt trevlig helg.

Kram

Trevlig Lucia

0 Läs mer >>
Vad är en bal på slottet?... Om inte helt underbar. Kände mig som Askungen i dag när jag bröt upp från en trevlig vinprovning med efterföljande middag. Fast samtidigt hade jag hunnit prova Ornellaia från årgång 2011-2004 samt hunnit med en femrättersmiddag med passande viner till. Det var väl egentligen halva grappan och en halv kopp te som jag var tvungen att släppa för att hinna med bussen innan tolvslaget. Hade gärna suttit kvar, men samtidigt var det rätt tid att runda av. Efter en provning av viner med bland annat Ornellaia's olika årgångar från kl 18.30 samt middag, var det dags att gå hem. Hade en fantastiskt trevlig kväll på Sjöfartshuset i goda vinprovares sällskap.
Ny dag i morgon.

Kram

Askungen på Ornellaia...