0 Läs mer >>
Äntligen har Kampementsbadet öppnat. Härligt att kunna simma mina 1000 meter under bar himmel. Tog ett tidigt morgonbad i morse i den nästan folktomma bassängen. Härlig start på dagen.
Ha en fortsatt bra vecka.

Kram

Kampementsbadet öppet

0 Läs mer >>
Så har även min son nu haft studentskiva. Hela klassen var samlad med alla föräldrar. Mysigt och gemytligt.
Kan även gratulera Bayern München för segern i Chanpions League.
Nu läggdags. Natti, natti,
Ha en bra vecka.

Kram

Studentskiva

0 Läs mer >>
I helgen vann danska bidraget i Eurovision Song Contest och Sverige i VM-finalen mot Schweiz. Fler vinnare att fira. Grattis!
Champions League finalen går i morgon. jag tror att det aldrig varit två tyska lag som ska mötas i denna duell. Så i morgon gäller det... Tyskland eller Tyskland.
Annars kan jag jag säga att vi i Sverige har haft en bättre vår än i Tyskland. Varmare och mer soligt i Sverige.
Ha en fortsatt bra helg.
 
 
Kram

Vinnare

0 Läs mer >>
I kväll gäller det. Vem kommer vinna schlagerfinalen i Malmö? Blir det förhandstippade Danmark eller Norge? Eller något annat land? Det får vi svar på efter denna kväll i musikens tecken.
Ha en fortsatt trevlig helg.
 

Kram

Schlagerfestival

0 Läs mer >>
Grattis till Norge på deras nationaldag. Med flaggor i kulörerna blått, rött och vitt vajar flaggorna på bland annat Karl Johan denna dag och även en del i Sverige.
Tack och lov är de inte så bra på hockey, vilket är glädjande för oss svenskar. I går vann vi över Canada, som Norge förlorade mot 1-7. Vilket gör att Sverige nu är klara för semifinal i VM-spelet. Tack Norge för att vi har möjlighet att vinna detta VM.
Önskar dig en riktigt trevlig helg i sommarvärmen.
 

Kram

17 maj

0 Läs mer >>
Hockey VM är i full gång. Norrmänn belamrar huvudstaden och hejar på sitt land. Var i Globen i tisdags för att se Canada möta Norge. Hmm. Gick väl sisådär. Canada hade övertaget, men norrmännen var glada ändå. Iklädda hjälmar och norska kappor hördes de i alla fall mest. Slutresultat 7-1 till Canada.
I går var det rock'n roll som gällde. Ryan Roxie med Roxie 77 intog scenen på Obaren på Sturehof. En riktigt trevlig kväll med bra musik.
Vår och sommar har kommit till huvudstaden. Körsbärsträden är i full blom. Shorts istället för långbyxor. Träden spricker ut med gröna blad.
Vill att tiden ska stå stilla ett tag nu, så jag får njuta av denna ljuva tid. Nu kör vi järnet.
Ha en fortsatt bra vecka.
 
 

Kram.

Hockey VM

0 Läs mer >>
Har varit en fantastisk helg som har bjudit på en massa sol och värme. Ölprovningar i källaren, promenader på Djurgården, sparrismiddag, intag av rosévin och bara njutit av tillvaron.
Till sparrisen, som hade premiär i torsdags, blev det en tysk Riesling. Mycket gott. Matchade perfekt till sparrisen med skinka och hollandaise med pepparrot.
Valborg firade jag tillsammans med glada väninnor med god mat och mycket skratt.
Har även tagit långa promenader i ett grönskande Stockholm, där även körsbärsträden har börjat blomma.
Vi har en härlig tid att gå till mötes.
Önskar dig en bra vecka.

Kram

Körsbärsträden blomma...