0 Läs mer >>
Det gamla året börjar närma sig sitt slut och ett nytt år tar över. Oj, vad har 2013 att ge oss? Förhoppningsvis ett ännu bättre år. Kan samtidigt erkänna att jag är jättenöjd med 2012. Jag har varit projektanställd och fått möjligheten att bygga upp ett företag. Är nöjd med resultatet och går nu vidare mot nya okända marker. Frågan har slagit mig om jag ska öppna eget. Vi får väl se vad jag kommer ta mig för under det nya året.
Min Italien-resa öppnade upp nya portar och där finns det en hel del att spinna vidare på. Men just nu njuter jag av ledigheten och tar en dag i sänder.
Tack för en underbar föreställning på TV i kväll ”De tre musketörerna”. Ett bra avslut på ett bra år.
Önskar er alla ett gott slut och ett gott nytt år 2013.
 

Kram

Gott slut

0 Läs mer >>
Nu börjar jag äntligen landa. Njuter av lugnet och att bara vara. Hade en mycket trevlig julafton med champagne, hummer, julmat, annat smått och gott samt goda viner och trevligt sällskap.
På juldagen var jag glad att jag inte var i Kvikkjokk, där termometern visade på 38,5 minusgrader. Stockholmstemperaturen var betydligt varmare, så jag passade på att besöka David Lachapelles utställning på Fotografiska, som är ett måste att se. Den största utställningen på Fotografiska någonsin, med 256 bilder uppsatta.
I går besökte jag min gode vän Anders och delade några öl samt smidde planer för 2013.
På kvällen fick jag besök av min gode vän Fredrik och delade på några goda flaskor vin.
Ha en fortsatt skön ledighet.
 


Kram

God fortsättning

0 Läs mer >>
Önskar er alla en riktigt God Jul. Har haft fullt upp hela tiden. Lovar att det kommer ett inlägg om Friuli när jag har pustat ut från allt julstök.
Har även haft besök från Barcelona, varit på teater (Next to Normal), ätit och druckit gott.
Granen är klädd, paketen inslagna, skinkan griljerad, champagnen lagd på kylning. Nu väntar vi bara på tomten och Kalle Anka.
Än en gång, från oss alla till er alla En riktigt God Jul.
Kram

God Jul

0 Läs mer >>
Hemkommen från ett regnigt Italien. Spelade i och för sig ingen roll, med tanke på att vi var inomhus den mesta tiden. Fick uppleva det som man mestadels ser på film, dvs att någon privatchaufför står med ens namn på en skylt när man landar. Landade i Trieste i torsdags och har därefter upplevt fantastiska saker och provat otroligt bra viner.
Berättar mer i morgon eller i veckan. Nu är jag näst intill svimfärdig efter intensiva dagar i Italien.
Sov gott.

Kram

Hemkommen från Italie...

0 Läs mer >>
För första gången besöker Tom Cruise Sverige, med anledning av premiären av filmen Jack Reacher. Många hade samlats på Hötorget för att få en glimt av den stora stjärnan. Själv är jag nöjd med att ha träffat Hugh Grant. Det räcker för mig. Numera är ju faktiskt vinmakarna mer kult att ha på bild än Hollywoodkändisarna. Men jag delar gärna med mig av Hugh Grant.
 


Kram

Tom Cruise i Sverige

0 Läs mer >>
Tänder andra ljuset i adventsljusstaken och tittar på termometern utanför som visar på minus nio grader. Blev en hastig prommenad innan ett besök på matvaruaffären för inköp av det väsentligaste innan hemgång. Skönt att sitta hemma och mysa när snön ligger vit utanför och kylan biter i husknuten.
Passa på att ta en tur till den berömda korvkiosken på Nybrogatan om du har vägarna förbi. Vär värt ett besök.
Måndag i morgon. Ha en bra arbetsvecka.

 

Kram

Andra advent

0 Läs mer >>
Snön har verkligen kommit för att stanna. Till glädje för många, men till besvär för andra. Kul för alla barn att kunna åka skidor, pulka och göra snögubbar. Men besvärligt för de äldre att kunna gå ut, med rullator, broddar eller dylikt. Hoppas de snart frigör trottoarerna från snö, så att de gamla även kan våga sig ut.
Åt årets första julbord i går. Gott och trevligt. Nu känner man att det inte är långt till jul. Om två veckor vänder det och går mot ljusare tider och lägg till några dagar, så knackar tomten på dörren.
Ha en fortsatt trevlig helg.


Kram

Snön kvar

0 Läs mer >>
I fredags blev det en flygtur över till grannlandet i öst, Finland. Kan säga att det var tur att vi inte åkte båt. Nio meter höga vågor och förseningar på upp till sex timmar.
Ett vintrigt Helsingfors mötte oss, där det var mer vinter än hemma i Stockholm. Närmare bestämt ett riktigt snöoväder. Fast det gjorde inte så mycket, för vi var mestadels inomhus. Tog även en tur på Pub-spårvagnen där det blev en och annan öl innan det var dags för middag.
Resten av helgen har jag mest återhämtat mig, med bland annat ostron och champagne. Kan ju behövas när temperaturen utanför dörren visar på minus 8 grader.
Ha en fortsatt bra söndag.
 


Kram

Helsingforstur