0 Läs mer >>
Var på förhandsvisning härom veckan på Kingsman - The Secret Service. En underbar film som har premiär i dag. Samuel L Jackson spelar en läspande gangster med bravur. En "crazy" film i Bond-anda med en hel del effekter. Helt klart sevärd. Den får helt enkelt inte missas.
Önskar dig en trevlig helg.


Kram

Kingsman - The Secret...

0 Läs mer >>
På Cirkus i Stockholm i kväll delades det ut Guldbaggar till några av de 33 filmer som gick upp på bioduken 2014.
Många Guldbaggar blev det. Bland annat gick en Guldbagge till Anita Wall för Bästa kvinnliga biroll i filmen "Hemma".
För Bästa manliga biroll fick Kristofer Hivju (Turist) ta emot en Guldbagge.
Guldbaggar för Bästa kvinnliga huvudroll gick till Saga Becker (Nånting måste gå sönder) och Bästa manliga huvudroll till Sverrir Gudnason (Gentlemen).
Sammanlagt delades det ut 19 Guldbaggar där filmen "Turist" kammade hem flest, nämligen 6 stycken, bland annat för Bästa regi och Bästa film.
Folkets pris gick till filmen "Micke och Veronica" och Hedersbaggen till Liv Ullmann.
Grattis säger jag till alla pristagare och alla som har hjälpt till att hålla filmSverige levande.

Kram

Guldbaggegalan

0 Läs mer >>
Radiosportens Jerringpris gick till Sarah Sjöström (simning) på kvällens Idrottsgala. Charlotte Kalla som var med bland de tre sista i utdelningen fick istället pris som Årets kvinnliga idrottare.
Inte oväntat fick Zlatan priset som Årets manlige idrottare.
Stort GRATTIS till er och alla andra som fick pris samt alla andra duktiga idrottare.


Kram

Idrottsgalan 2015

0 Läs mer >>
Nytt år, nya möjligheter. Ja, förhoppningsvis. Känner inga vibbar, än så länge. Men, nu blickar vi framåt och ser vad 2015 har att erbjuda.
Har levt ett björnliv efter nyår, det vill säga, mer eller mindre i mitt ide på hemmaplan. Så det har inte varit så stora utsvävningar. Men nu börjar dörrar öppnas och jag börjar sakta ta mig ur mitt ide.
I dag hörde jag till och med vårfåglar kvittra. Hmm. Lite för tidigt, men skönt. Det finns hopp. Och när solen visade sig så såg jag hur snön smälte på vägarna. Härligt. Denna period är underbar att gå till mötes.
Semlor har redan avverkats. Granen är utslängd. Och Surfers har öppnat i Stockholm.
Önskar dig en trevlig helg.

Kram

Vårkänslor...

0 Läs mer >>
Gott Nytt År 2015 och God fortsättning. Hoppas du hade en bra nyårsafton och drack den goda champagnen till middagen och den lite sämre till tolvslaget.
Jag hade en mycket trevlig nyårsafton som började med en hummer till lunch, tournedos till middag och champagne med fyrverkerier till tolvslaget. Däremellan slank det även ner något glas champagne i goda vänners lag.
Nyårsdagen firades som så många andra, det vill säga med pizza i soffan. En härligt fet pizza med oxfilé och bearnaisesås slank ofrivilligt ner.
Nyårslöften? Nej, inte detta år. Mitt nyårslöfte från förra året blev det dåligt med, så i år blir det inget. Förutom att jag ska vara hälsosammare och njuta mer av det vardagliga i livet.
Önskar dig ett riktigt bra 2015 med hopp om ett friskt och bra år.

Kram

Gott Nytt År 2015!