0 Läs mer >>
 Var och tittade på Allsång på Skansen förra veckan. Artister som bland annat Magnus Uggla och Rolandz uppträdde till publikens förtjusning.
Besökte ABBA-museet en sväng också. Kul att ha sett det, men lite väl dyr entrée, 195:-.
Var även en tur ut till Söderöra. Härligt och avkopplande med sol, bad, bastu, god mat och gott vin.
I dag är det lite grått och trist, så då blev det Fotografiska istället, efter 1000 meter i bassängen på Kampementsbadet.
Ha en fortsatt bra vecka.
 
 
Kram
 
 

Söderöra

0 Läs mer >>
Är det denna sommar som vi får i kompensation av den dåliga sommaren förra året? Antalet soltimmar från förra året hann passera någon gång i maj. Och sedan dess har solen fått lysa i stort sett hela tiden. Härligt. Mycket ljus att tanka för den kommande hösten.
Hann med att åka ner till Kivik en snabbis och hämta en båt i veckan, med mellanlandning för en fika vid Vätterns strand på Gyllene Uttern. Kul att se en annan sida av Sverige.
Ha en fortsatt bra söndag.
 
 
Kram

Sommaren håller i sig

0 Läs mer >>
Härliga sommardagar i huvudstaden. Har turen att ha många vänner med båt. Så när en av dem bad mig komma förbi och hålla honom sällskap på båten, var jag inte sen att tacka ja. Att kunna svalka sig i vattnet, sola på däck och bara vara, är inte helt fel. Blev även grillning på bryggan. En härlig helg med mycket sol och värme.
 
 

Kram

Sommar

0 Läs mer >>
Tänk att sommaren fortfarande håller i sig. Härligt. Tänker på förra sommaren då vi inte hade många soltimmar. Fast i dag har regnet så gott som hela dagen stått som spön i backen. Skönt, i och för sig, med tanke på att det var rätt torrt i marken och att kantarellerna ska ha en möjlighet att ta sig upp ur jorden.
Har även blivit hundvakt, en bisyssla som jag inte säger nej till. Hunden är människans bästa vän, vilket jag helt håller med om.
Önskar dig en fortsatt trevlig vecka.
 

Kram

Hundvakt

0 Läs mer >>
I går var det Kyssens dag, hur jag nu kunde missa det. Antagligen för att jag är singel och inte har någon specifik kandidat att utöva det på. Jag hoppas att ni andra hade härliga läppar som mötte era läppar till den sensuella kyssen.
Sommarvärmen är här för att stanna. Underbart härligt väder med mycket sol och värme. Perfekt väder för de som går på semester nu.
Önskar er en fortsatt trevlig söndag.
 

Kram

Kyssens dag

0 Läs mer >>
I dag firar vi rosens dag. Denna blomma som är kärlekens blomma firar vi i dag när så lägligt Rosa har namnsdag. Rosen som endast växer vilt på det norra halvklotet härstammar från trädgårdar i Kina och Persien för 4000 år sedan.
Så varför inte överraska någon med en ros i dag?
Ha en fortsatt härlig vecka och njut av sommarvärmen.
 
 
 
Kram


Rosens dag