Restauranggalan

Restauranggalan gick av stapeln för sjunde gången på Cirkus i går. Det var tidningen RS - Restauranger och Storkök som stod för arrangemanget i samarbete med Svenska Kockars Förening, Svenska Sommelierföreningen och Sveriges Bartenders Gille.

Och vinnarna blev:
Årets krögare:
Malin Söderström
Årets smaksättare:
Lux dag för dag, Sthlm
Årets framtidslöfte:
Maya Samuelsson
Årets klassiker:
Stadshuskällaren. Sthlm
Årets krogmiljö:
Printz, Sthlm
Årets hållbara krog:
Jazzköket, Östersund
Årets sommelier:
Patrik Strömsten
Årets matsalsteam:
Upper House, Göteborg
Årets servitör:
Oskar Ahlvin, Linnea Art, Göteborg
Årets ölutvecklare:
Brekeriet, Fredrik, Christian och André Ek
Årets hälsokoncept:
Kalf & Hansen, Sthlm
Årets innovatör:
Mathias Dahlgren, Sthlm
Årets barkoncept:
Tweed, Sthlm
RS hederspris:
Monica Sander
SKF och RS Ungdomsstipendium:
Emilie Johansson
Årets krog:
Koka, Göteborg
Kram

Kommentera här: