Pressträff med ICA

Var i dag inbjuden till ICA's pressträff hos Trädgård på Spåret vid Skanstull. Smakexperten Johan Swahn höll en föreläsning om höstens trender och höstmat. Hösten är ju grytorna och långpannans säsong där svampen, rotfrukterna, köttgrytorna, sopporna och långkoken ställs fram på matbordet.
Lagade i kväll i ordning en nyhet från ICA, Rätt enkelt, som bestod av strimald färsk kyckling smaksatt med Karl Johanssvamp och timjan. Enkelt och lätt att bryna till i pannan i ca fem minuter. Med tillsätting av lite grädde, flingsalt med Karl Johan och en gnutta soja så blev det en klar favorit. Till det blev det en tomatsallad på tomater, gul lök, flingsalt, svartpeppar och rucolawasabi. Det sistnämnda är en sallad som kommer finnas i diskarna från v44 som verkligen är att rekommendera.
En mycket trevlig pressträff som gav inblick i höstens trender med flera nyheter och goda smakupplevelser.



Kram


Kommentera här: