Vårtecken

Solens strålar har förgyllt helgen. Tog i går en långpromenad i ett vårlikt Stockholm. Konstaterade att myrorna hade vaknat och att snödropparna blommade. Ett annat vårtecken var att Hornborgasjön tidigare i veckan fick besök av de första tranorna. Snön smälter och gatorna är numera helt snöfria. Så jag kan påstå att Sverige är på väg mot en vår. Vilket känns helt underbart.
En del Champions League-matcher har även spelats i veckan. Tyvärr så gick inte Milan vidare. Oavgjort borta mot Tottenham och en tidigare förlust på hemmaplan är lika med att Tottenham är vidare. Så Zlatan får nog dess värre vänta med en Champions League-vinst.
Bättre har det gått för AIK i hockey, som nu leder med tre matcher mot HV71. Bra jobbat. Tyvärr har det inte gått lika bra för Djurgården. Men än så länge finns det hopp. Tre förluster mot Luleå bådar i och för sig inte gott, men förhoppningsvis vänder det så att det blir en vinst för hemmalaget på Hovet i morgon.
Säger "Grattis" till Eric Saade, som kammade hem vinsten i Melodifestivalen och får åka till Tyskland och representera Sverige med låten "Popular". Vi får hoppas att han blir lika populär i maj Düsseldorf också, så att han tar hem vinsten i Eurovison Song Contest.
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll.



Kram

Kommentera här: