Kommunikatören

För sjunde året i rad höll Hammer & Hanborg i eventet ”Kommunikatören”. I år gick det av stapeln på anrika Berns Salonger med en fullsatt salong där 3 444 personer hade svarat på en tidigare utsänd enkät. En hel del av föreläsningarna kretsade kring sociala medier. Troed Troedson pratade mycket om att vi skulle titta ut och inte in i den transparanta yrkesvärlden och även att vara komplexist i framtiden. Amerikanskan Moka Pantages pratade mycket om Facebook och Wikipedia där de bådea ligger i topp fem på de mest besökta sajterna.
Vinnare i år, "Bäst i branschen" på Kommunikatören, blev Apoteket (Hälso- och sjukvård), Rädda barnen (Ideella organisationer), SEB (Bank och Finans) och Tele2 (Telecom). Jag är villig att hålla med om att fåret Frank har satt sina hovar i det svenska samhället, så en stor eloge till Tele2.
Tyvärr gick det inte så bra för Djurgården i den avslutande kvartsfinalmatchen i söndags. Luleå vann i sudden death och är numera vidare i semifinal mot Skellefteå. Bra jobbat ändå, Djurgården. Nu vässar vi skridskorna och satsar på nästa säsong istället.



Kram

Kommentera här: