Härlig sommarhelg

Har njutit av denna härliga helg som har bjudit på nöje, avkoppling, trevligt sällskap, lantluft, sol, grillning, fotboll, tennis, jacuzzibad med mera. Torsdagskvällen blev försmak av helgens aktiviteter, en trevlig kväll med några väninnors sällskap och några glas rosé. Fredagen bjöd på mer aktiviteter, bland annat goda drinkar innan utgång under luftballongerna och en tur på stan med trevligt sällskap.
I går packade vi bilen och begav oss ut till ett hus i närheten av Hakunge säteri vid Össby Garn, där en väninna hade hyrt ett ställe vid vattnet. Ett underbart ställe som stod för lugn och harmoni. Satt på utedäcket och blickade ut över vattnet och kände hur lugnet spred sig i kroppen. Började med en sillröra till förrätt med en IPA till och därefter grillad fläskkarré med vitlökssmör och sallad. Avslutade middagen med jordgubbar och glass med limoncello och calvados innan vi vi tog ett bad i jacuzzin. En härlig kväll i glada väninnors lag.
Sov gott av all lantluft och vaknade sent upp i morse. Antagligen välbehövligt. Kände att jag hade dragit en vinstlott som hade följt med ut till landet. Hade en underbart härlig och avkopplande söndag på soldäck innan vi åkte tillbaka till storstaden.
Vinstlott drog även Robert Söderling som vann finalen mot Ferrer och tog sin tionde titel i tennis, Djurgården som vann mot Häcken och även damerna i fotbollen som tog en bronsmedalj genom att vinna mot Frankrike. I kväll går finalen Japan-USA, vilken förhoppningsvis kommer tas hem av USA.
Ha en fortsatt bra söndagskväll och en bra ny vecka.









Kram

Kommentera här: