Gott Nytt 2011

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År 2011. Hoppas ni får vara friska och njuta av ett härligt nytt år. Enligt kinesiska horoskopet så är vi fortfarande inne i Tigerns år, dvs mitt år, innan vi i början av februari kommer att glida in i Kaninens år. Förhoppningsvis så ser Kaninens år ljusare ut.
Vi lämnar 2010 bakom oss, och minns jordbävningar bl a i Mexico och på Haiti där många omkom, OS i Kanada, vulkanen vid Eyjafjallajökull på Island som har utbrott och gör så att vi inte kan flyga under en period pga av askmolnen, Alliansen vinner valet, Mona Sahlin avgår, arbetsmarknaden som ser ljusare ut, oljeriggen i Mexikanska golfen som exploderar, rånet mot Bukowskis auktionshus, kronprinsessans bröllop, kungens otrohetsaffärer, Australien som för första gången får en kvinnlig premiärminister, Spanien blir världsmästare i fotboll i Sydafrika, Zlatan går till Milan, en självmordsbombare spränger sig själv till döds i centrala Stockholm och nästan alla byter sin mobil till en Iphone. Det är väl en summering av 2010.
År 2011, glöm inte att respektera dina medmänniskor. Det gör mycket ont att bli sviken av sina nära och kära. Tänk ”kärlek” år 2011 och visa medmänsklighet så kommer 2011 bli ett mycket bra år.
Ha en god fortsättning och var rädda om varandra.



Kram

Kommentera här: