Mors Dag

Vakande utvilad till en solig Mors Dag. Dagen som bara är min dag och många andras mammor. Denna högtid som för första gången firades 1919 i Sverige och som ursprungligen kommer från Philadelphia 1908, för att senare bli en officiell helgdag i USA 1914. Solen sken från en klarblå himmel och svenska folket vaknade till liv efter gårdagens melodifestival där 19-åriga tyskan Lena vann. En klämkäck och trallvänlig låt med en liten annorlunda klang. Men helt klart godkänd. Grattis Lena Meyer-Landrut som kammade hem segern i Eurovision Song Contest 2010 med låten "Satellit".
Passade på att njuta av det vackra vädret innan det blev en stilla middag på restaurang tillsammans med mina barn på kvällen. Trevligt och gott. Blev t o m en frozen strawberry daiquiri till fördrink innan middagen. En rätt så typisk Mors Dag-drink tycker jag.
I morgon väntar en ny arbetsvecka, så nu är det snart sängdags. Efter en rätt så lugn helg så vaknar jag förhoppningsvis utvilad i morgon och är redo för att ta nya tag.
Sov så gott.



Kram

Kommentera här: