Barcelona ligamästare

Lördagen visade att vi faktiskt har en sommar i antågande. En underbart solig dag där människor klädde av sig sina kläder och slängde sig raklånga i gröngräset endast iförda badkläder. Underbart. Njöt i fulla drag av denna soliga lördag, som avslutades med en hämtpizza och några glas rosévin på väninnas soliga balkong.
Vaknade pigg och utvilad i går för att vara i toppform inför gårdagens match. Spanska ligans sista match för denna säsong Barcelona-Valladolid. Frågan var om Barcelona eller Real Madrid skulle vinna årets ligatitel. Satt bänkad på O’Learys tillsammans med trevligt sällskap för att se matchen. Medan vår egen Zlatan satt bänkad på Camp Nou. Tack och lov så fick han komma in på planen när det återstod 10 minuter. Han gjorde dock inget mål, men fick i alla fall vara med på plan när slutsignalen gick. Resultatet 4-0 gjorde att Barcelona tog årets ligatitel. Så Zlatan kan vara stolt med sina totalt åtta ligatitlar. Han har faktiskt vunnit åtta ligatitlar med fyra olika klubbar i tre olika ligor, om man bortser 2005 och 2006 med Juventus då de senare blev av med ligatitieln. Så jag hyllar Zlatan till skyarna och säger ”GRATTIS”.
I kväll vinprovning med Sydafrikanska vita viner. Jag sitter ju i en panel där vi tar ut viner som ska tas in till Systembolaget. Så vi får väl se om det blir några trevliga Chardonnay eller Chenin blanc-viner som kommer att avsmakas.
Ha en fortsatt bra måndag og en koselig 17 Maj. Heja Norge.



Kram

Kommentera här: