Vårsolen

Vilken fantastisk helg vi har haft. Sol både i går och i dag. Så jag har varit ute på långpromenad på Djurgården både i går och i dag. Underbart härligt att våren äntligen är här. Inte en dag för tidigt. I går lyckades vi även hitta två solstolar vid Strandvägskajen som vi vilade en stund i. Dramatentrappan brukar ju vara ett vårtecken. Och dit hade en hel del människor sökt sig. Gick även förbi Mattias Klums utställning vid Nybroviken. Gå gärna förbi där och beskåda bilderna som han har tagit i regnskogen. Mycket vackra.
Tyvärr vann inte någon av mina favoritlåtar i går. Men det brukar ju vara så när det är Melodifestival. Jag tror inte att Anna Bergendahl som vann med ”This is my life” kommer att ha så stor chans i Oslo när Eurovision Song Contest går av stapeln. Men vi får väl se.
Trots att Zlatan var avstängd i dagens match mot Valencia så lyckades ändå Barcelona vinna med 3-0. All tre mål stod Messi för. Han var helt otrolig i dagens match. Så Barcelona kan vara lyckliga som har Messi i sitt lag.
I morgon måndag och ny vecka. Önskar alla en bra vecka och hoppas att solen även kommer att lysa denna vecka.



Kram

Kommentera här: