Underbar vårvecka

Tänk att våren verkligen äntligen har kommit för att stanna i huvudstaden. Denna vecka har varit en vecka med mycket sol, takdropp och fågelkvitter. Äntligen ser man ljuset genom tunneln. T o m snödropparna har kämpat sig upp under snötäcket. Har varit lite för mycket vinter i år. Jag tror inte att vi huvudstadsbor är vana vid detta och kan heller inte hantera detta. Men nu, så går det åt rätt håll. Vår och därefter sommar. Åh, vad jag längtar. Denna vinter kommer verkligen att gå till historien.
En annan som skriver in sig i historieböckerna är Tim Burtons ”Alice i Underlandet”. Filmen spelade in ca 1.5 miljarder kronor världen över under öppningshelgen. Så Disney kan lugnt luta sig tillbaka. Redan nu har de fått sina investerade pengar tillbaka. Kan verkligen rekommendera denna film. Men det är ett måste att se den i 3D. Rigoletto, Kungsgatan kan rekommenderas som biograf.
I kväll Melodifestivalen. Undrar om Darin, Peter Jöback, Andreas Johnson eller Eric Saade tar hem vinsten eller om det blir någon utav tjejerna.” Manboy” med 20-åriga Eric är ju en hit. Men frågan är om den håller mot de mer etablerade. Spänningen stiger och vi laddar inför en kväll i soffan.
Ha en fortsatt trevlig helg.



Kram

Kommentera här: