27 Club

Hamnade i går på en föreställning på Maximteatern, ”27 Club”. En hyllning till de avlidna rockstjärnorna som Curt Cobain, Janis Joplin med flera. Janne Åström, Markus Fagervall och Louise Hoffsten klämde i från tårna och rockade loss helt bekymmersfritt. Pontus Platin, berättaren, gjorde en lysande rollinsats. Hans betoningar och paushämtningar var proffsiga och väl genomtänkta. Även musikerna rockade loss och gjorde föreställningen till en drygt två timmars rockkonsert. Så jag kan säga att jag hade en mycket trevlig kväll som rundades av med några glas vin på en intilliggande restaurang innan det var dags för hemgång.
I dag söndag har det snöat så gott som hela dagen. Kan lugnt hålla med om att vintern är här och att det kommer att bli en vit jul. Så det blev bara en snabb tur till Fältöversten för att inhandla det väsentligaste. Det är sådana här dagar som man bara vill ligga hemma och mysa och titta på en bra film. Lär nog bli en och annan sådan dag nu när jag är ledig.
Känns som att pengarna börjar tryta nu när alla julklappar ska inhandlas. Ett tips är att gå in på http://www.gratisistockholm.nu och hitta något trevligt gratisevenemang att förlusta sig med. Varför inte gå på någon trevlig konsert eller varför inte tillbringa en dag på museum. Om inte annat så kan man ju ge bort en gratis stand-up-kväll eller en konsertkväll. Det är ju inte helt fel när det är gratis. Kan verkligen rekommendera denna sajt. Mycket trevlig sida med många trevliga gratisevenemang.
Ser fram emot en sovmorgon i morgon måndag.
Ha en fortsatt trevlig fjärde advent.



Kram

Kommentera här: