Fotbollsmåndag

Varför känns måndagarna så tunga? Ibland känns det som att jag vill vara ledig på måndagar också och börja jobba på tisdagen istället. Söndagen har liksom inte blivit till den vilodag som den ska vara. Men samtidigt så vet jag ju att veckan rullar på i en himla fart och att det snart är fredag igen. Konstaterade att det är bara 16 veckor kvar till jul. Hemskt att tänka så egentligen, men samtidigt så vänder det ju därefter och går mot ljusare tider, så det är ju positivt.
Tog mig en sväng till O’Learys i går kväll och såg sista halvlek på matchen mellan GAIS och Djurgården. DIF’s dagar är ju också räknade. Det vore så synd om de inte blir kvar i allsvenskan. Slutresultatet efter en tam match blev 1-1. Så ett poäng gick till vardera lag.
Det gick betydligt bättre för Barcelona. I Zlatans debutmatch för Barca så fick han äran att nicka in det tredje målet. Så Barcelona med Zlatan slog Sporting Gijon med 3-0. Tror att detta kommer att bli en supersäsong. Har tom bokat bord till El Classico-matchen i november. Lovar att det kommer att bli bland de grymmaste matcherna någonsin. Zlatan mot Ronaldo. Riktigt längtar till höstmörkret och regnrusket och att se Barcelona vinna över Real Madrid. Fast det återstår ju självklart några veckor innan den dagen kommer.



Kram

Kommentera här: