Vernissage David Feucht

Var i går på vernissage, "Tigers", på Strand Hotel. Konstnären David Feucht som är en 32-årig kille har bott mestadels av sitt liv i USA och har nu hittat hem till sitt hemland Sverige. Han målar mest i akryl och matchar sina färger på ett smakfullt sätt. Turkos är en färg som han har som favorit i sina tavlor. Kan medge att denna färg återkommer i en hel del av hans verk. Han använder bl a mycket markeringstejp och sätter ofta ihop sina tavlor av många bilder på en. En balans av bilder och färger som ger harmoni. Även svart är en återkommande färg som annars kan bli lite väl hård. Men med sin sammansättning av olika bilder så blir det harmoniskt och smakfullt.
Tydligen går det väldigt bra för honom och redan nästa månad så kommer han att ha en utställning i Tyskland. Så jag önskar David lycka till i framtiden. Han har ju en hel del år på sig.
Så efter en trevlig kväll med gott vin, canapeer och goda vänner så strosade jag hemåt i höstmörkret vältankad med en kulturkick.
I dag fredag och middag hemma. Blir oxfilé med grönpepparsås, råstekt potatis och sallad. Till det blir det antingen en Amarone eller en Ripasso. Har inte bestämt mig ännu vad det blir. Ser i alla fall fram emot en lugn hemmakväll med god mat och gott vin.
Ha en trevlig helg.



Kram

Kommentera här: