Utdelning

Många utdelningar har det varit i veckan. Utdelningar av biobiljetter både till måndagen + onsdagen. Kunde gå på två förhandsvisningar av "Fame" denna vecka om jag hade velat. Valde dock att endast gå på måndagen och skänkte istället onsdagens biobiljetter till min dotter och hennes pojkvän.
Det har även varit utdelning av Nobelpriset i både litteratur och i fred. Herta Müller blev årets lyckliga Nobelpristagare i litteratur och Obama fick motta Nobels fredspris 2009. En glad men ändock chockad Herta Müller fick priset med motiveringen "med poesins förtätning och prosans saklighet tecknar hemlöshetens landskap". Medan USA's president Barack Obama fick förära Nobels fredspris där några av motiveringarna var hans ledaregenskaper och diplomatiska begåvningar.  Han rosades även för sitt arbete att lösa globala kriser och att skapa en kärnvapenfri värld.
Och i morgon håller jag tummarna för att det blir utdelning för Sveriges fotbollskillar. Sverige möter nämligen Danmark borta. Vinner Sverige så blir det en utdelning som heter duga. Då blir det nämligen helt säkert en resa till Fotbolls-VM i Sydafrika. Och vem vill inte att Sverige ska få chans till spel i Fotbolls-VM i Sydafrika sommaren 2010? I alla fall så önskar jag att de kommer dit. Så heja Sverige i morgon, må ni vinna över Danmark.
Ha en trevlig helg.



Kram

Kommentera här: