Måndag igen

Och så var det måndag igen. Tycker att helgen går allt för fort. Hinner knappt med. Har i alla fall bara tagit det lugnt med middagar hemma. Blev Karl-Johansås med ädelost i till oxfilén i fredags. Passade perfekt. Klarade t o m av att flambera oxfilén utan att sätta eld på lägenheten. Blev en Johann 2001 till istället. Vilket visade sig vara ett utmärkt vinval. Det gifte sig riktigt bra i munnen.
På lördagen var tanken att gå och se Salvador Dali-utställningen på Moderna Museet. Men det var alldeles för lång kö för att överhuvud taget göra sig besvär att stå och vänta i. Men utställningen håller på till i januari, så det finns gott om tid att åse den vid något annat tillfälle.
Blev sedan oxfilétoast till förrätt och wokad bläckfisk med lök, röd paprika och black beansås till varmrätt. Vilket var mycket uppskattat. Så lördagskvällen blev också lugn.
Söndagen använde jag till att bara vara. En kort promenad och sedan hem för middag. Lagade i ordning Biff Rydberg. Min dotters kommentar var "Detta var ju CP-gott" och det får jag väl ta som en komplimang.
I kväll förhandsvisning av "Fame".



Kram

Kommentera här: