Alla Hjärtans Dag

Vad gör man på Alla Hjärtans Dag? Dagen som har sitt ursprung i traditioner kring helgonet Sankt Valentin som uppstod under medeltiden i Frankrike och England. Den kallas därför också Valentindagen eller Sankt Valentins dag. Jag hade i alla fall bokat in ett hälsokontrollmöte och var därefter på bio, Såg den Oscarsnominerade Revoutionary Road med bl a Kate Winslet och Leonardi di Caprio. En bra film med mycket styrka. Filmen utspelar sig ca 1955 och är klockren. Att följa Kate Winslets olika humörsvängningar i filmen är en styrka i sig. Klart sevärd.
Känns skönt att Måns Zelmerlöw gick vidare till finalen i Globen. Lika bra gick det inte för Barcelona. Fotbollslaget hade inte har förlorat en match sedan i augusti och spelade nu oavgjort mot Betis. Även Djurgården spelade oavgjort mot Modo. Modo som har fått ett kanonuppsving med Foppa i laget. Så Djurgården kan nog vara nöjda med ett oavgjort resultat.
Nu får vi vänta ett år till vi återigen upplever denna kärleksfulla dag. Passa på att ge varandra mycket kärlek innan denna dag är slut.

Ha en fortsatt bra Alla Hjärtans Dag.




Kram

Kommentera här: