Hälsohelg

Kan säga att jag har haft en underbar helg. Är så nöjd och tillfredsställd med den. Åkte ut till skärgården i fredags och kom hem i går lördag. Blev hämtad i fredags vid fastlandet för att åka ut till Löparö i skärgården. Champagne vid ankomst och en underbart god middag bestående av lammfilé och till det en italienare. Blev riktigt omhändertagen ute i skärgården.
Upp på lördagsmorgonen och iväg med båten ut i skärgården. Hade medhavda mackor, kaffe och te med oss. Passerade Grinda, Finnhamn, Ingmarsö och en mängd andra öar innan vi la till vid Svartsö. Solen sken från en klarblå himmel och temperaturen låg runt nollan. En underbar båtfärd i vår vackra skärgård i trevligt sällskap. La till vid Löparö vid solnedgången för att packa ihop och återvända till fastlandet.
Kvällen tillbringade jag sen i soffan framför matchen Barcelona-Espanyol. Där Zlatan lyckades göra sitt elfte mål i Barcelona. Var sist 2006 som Barcelona vann mot Espanyol på hemmaplan. Så jag var mycket nöjd med 1-0 till Barcelona. Var också nöjd med helgens aktiviteter, mådde som en prinsessa efter utflykten i skärgården och somnade skönt på kvällen efter all havsluft.



Kram

Kommentera här: