Champagnekryssning


På långfredagen var jag hemkommen efter en 24-timmars rolig, underhållande och härlig champagnekryssning. Hade provat olika champagner, ätit en deilkat tre-rättersmiddag med olika champagner till, varit i baren och druckit mer champagne, intagit champagnefrukost och varit på minimässa. Snacka om ett hektiskt dygn. Blev faktiskt även några Bloody Marys och en 28-årig Glen Mohr (whisky). Sjöng inte kareoke i alla fall. Middagen bestod av bakad, lättrimmad hälleflundra med hummer i champagnegelé, ljummet jordärtskocksskum samt gotländsk tryffel till förrätt. Till huvudrätt blev det vildandsbröst med smörslungad haricot verts och morot, potatisterinne med ädelost samt champagnesås. Avslutningsvis till dessert blev det en champagne-sabayonnemousse serverad med marinerade jordgubbar och pistagepaj. Så mätt och belåten fortsatte jag sen till baren och drack mer champagne. Håll ögonen öppna framöver så kanske ni får se ifrån champagnekryssningen på TV, Kanal5.



Kram

Kommentera här: