Wanted

Var och såg "Wanted" på en förhandsvisning med min dotter. En skjutglad Angelina Jolie möter huvudperson Wesley Gibson som är en tönt som vantrivs med tillvaron. En förvandling sker och Wesley byter liv. Han förvandlas från en frenetiskt pillerknaprande nolla till en hämndlysten hårding. Han får lära sig att slåss som en man i skola hos bl a Morgan Freeman. Ibland är den lite för overklig men ändå rätt underhållande. Lite åt Matrix-hållet. Så jag kan lugnt rekommendera er att gå och se "Wanted" som har premiär i morgon.

Efter gårdagens match i VM-kvalet så hade jag inte alltför stor förhoppning efter den första halvleken. Men en bit in i andra halvlek visade Kim Källström vad han gick för och nickade in det första målet för Sverige. Matchen slutade sen med vinst för Sverige med 2-1. Så det finns hopp för våra svenska stjärnor.

Det finns även hopp för vädret. I dag visade sig solen för första gången på länge. Vilket jag hoppas att den kommer att fortsätta göra över helgen också. Man blir liksom lite gladare och livet känns lite lättare när solen visar sig.




Kram

Kommentera här: