Vinprovning

Söndagskväll och snart ny vecka. Hade en lyckad vinprovning på jobbet i fredags. Hade valt ut två vita och tre röda viner. Vilka hade typiska karaktärsdrag för varje druva. Från kattpiss i Sauvignon Blanc till björnbär i Zinfandel. Hade en riktigt trevlig och givande kväll.
Lördagsmorgon var det upp tidigt och iväg till Romme för skidåkning. Inget jättekul väder, men det var skönt ändå med frisk luft och motion. Så jag var rätt så mör på kvällen.
Söndag och gråtrist väder ute, fast tranorna har börjat anlända till Hornborgasjön. Har faktiskt mestadels befunnit mig inomhus denna dag. Bl a så har jag tittat på "Råttatouille" på dvd. Walt Disney är ju helt otroliga. En helt underbar film om den lila råttan Remy och alla hans släktingar som bor i en råttkoloni på vinden i ett hus på den franska landsbygden och som blir upptäckta av husets ägarinna så de måste fly för livet. Remy kommer dock bort från sina släktingar och hamnar på restaurangen Gusteaus i Paris och blir kock. För den som inte sett den på bio ännu, hyr den. Jag kan faktiskt förstå varför den tog hem en Oscar som bästa animerade långfilm.

314193-99

Kram

Kommentera här: