Happy skidåkare

Gjorde en Marie i går, dvs tog två glas vin i baren efter jobbet och sedan hem och tog ett skumbad med mousserande vin. Har namn på vissa saker som sker i livet. Bättre att göra en Marie än en Åberg i alla fall. Ska inte gå in på vad en Åberg är nu.
Ett vårtecken är att tranorna är på väg till Hornborgasjön, vilken bildades under istidsavsmältningen för ungefär 10.000 år sedan. Men för tillfället har de har slagit läger i Vårgårda. Och det är väl en bra ort att vara på när det är vår.
Själv var jag i Romme i dag. De firade 20 års jubileum och hade en hel del aktiviteter i backen. De hade bl a helikopteruppstigning, ansiktsmålning, testning av skidor, invigning av den nya 6-stolsliften och after-ski med Nisse och Benny. Testade ett par Dynastar Legend 4800. Det var nästan bättre än mina Salomon. Tål att tänka på vid nästa skidköp. Fantastisk skidåkning i soligt väder med perfekt preparerade backar. Så en bastu satt fint när jag kom hem.
Rongedal och Sanna Nielsen vidare till Globen efter kvällens uttagning till Melodifestivalen i Västerås. Hade nog trott att Carola och Andreas skulle få en plats, men de gick i alla fall vidare till andra chansen.

Romme 20

Kram

Kommentera här: