Rajalakso har gjort det igen

Sebastian Rajalakso gjorde det igen. Dvs mål. Denna 19-åriga nykomling i DIF är helt sanslös. Efter Malmös tidiga mål i första halvlek så började man att tappa hoppet. Men Rajalakso visste hur man gör mål och gjorde det igen. Ett utsålt Stadion en solig vårdag slutade oavgjort, dvs 1-1.
Befann mig med min dotter i Kungsträdgården på en av uteserveringarna sippandes på det första glaset rosévin för säsongen. Beskådade de knoppade japanska körsbärsträden som när som helst slår ut i full blom. Snart kommer Kungsträdgården att se ut som en japansk trädgård. Får inte missa detta, med tanke på att det inte är lång tid som man kan njuta av de vackra blommande träden.
Var lite trött från gårdagen efter taco-kryssen med jobbet. Men kul hade vi. Blev lite besviken på bandet, Smalare än Tord. Hade trott att de skulle spela mer och mer rock'n roll. Blev lite ryckigt med en låt av Janne Önnerud följt av ACDC. Ingen hit. Men god mat i goda kollegors samvaro.
Har hyrt en film i kväll, så lördagen blir lugn. Iklädd morgonrock liggandes i soffan och bara vara, så ser min lördagskväll ut. Ha en fortsatt trevlig helg.

Vindhem

Kram

Kommentera här: