Gefle IF-DIF

Känns ganska tjatigt att Rajalakso har gjort det igen. Men ändå är han ju helt underbar. Fast att Gefle IF hade satt första målet i första halvlek på hemmaplan så fanns det inget som hindrade den snabba, tekniska och orädda Rajalakso att sätta 1-1 i mitten av andra halvlek. Tack Enköping för att vi fick Rajalakso till DIF.
Underlaget var inte det lättaste att spela på, men ändå så lyckades Djurgården att vinna över Gefle med 2-1. Minns ni matchen Österrike-Sverige på slutet av 70-talet eller i början av 80-talet så kör vi en repris i dag. En repris på underlaget på plan, alltså. Linus hade inte hittat hem, alltså Linus på linjen. För på planen fanns det inga linjer. Snacka om Bambi på hal is. Att Djurgårdens målvakt, Pa Dembo Touray, blev skadad i andra halvlek och byttes ut mot Wahlström gjorde varken till eller från med tanke på att spelarna knappt kom fram till målen. Mattias Johnsson skadade sig också och klev av planen i 68:nde minuten. Trots skadorna gick segern till Djurgården, vilket jag är mycket glad över.
Är även glad att den snö som hade kommit i natt är borta i kväll. Nu vill jag ha vår och mycket sol.