Färjestad borta

Helgen har gått och en ny vecka har startat och bloggportalen har legat nere. Vad har hänt sedan sist? After-work på fredagen. Blev några glas vin innan hockeyn. Hade väl inte alltför stort hopp inför Färjestads hemmamatch. Efter två raka segrar för Linköping så fanns det inte så mycket tilltro för vinst för Färjestad. Men där hade jag tack och lov fel. Färjestad tog hemmaseger i Löfbergs Lila-hallen. Kändes himla bra.
Mat-Tina har blivit Let's Dance-Tina med svenska folket efter finalen. En otrolig jämn danstävling mellan Tina och Tony där Tony inte fick lika många röster av svenska folket som Tina fick.
I söndags var det en riktig vårdag med sol och koltrast-sång. Blev en långpromenad i ett av Sveriges vackra världsarv, Skogskyrkogården. Därefter middag. Låg som en diva på kökssoffan hos väninna och blev ompysslad och fick allt serverat. Först blev det mozzarella med tomater och därefter fläskfilé med potatisgratäng och kantarellsås. Mums. Vin från Portugal och Italien därtill.
Söndagens match Linköping-Färjestad slutade 6-3, det var inte samma desperationshockey som i fredags då Färjestad vann matchen. Gårdagens match i Cloettahallen slutade tyvärr med en förlust för Färjestad (4-0). Så nu får Färjestad ladda inför nästa säsong istället.

Skogskyrkogården

Kram

Kommentera här: