Mässa

Ja, då var det mässa igen. Denna gång var det "Det goda köket". Gick och flanerade bland kulinariska små snacks, som struts- och vildsvinskött, älgkorv och havstornsaft. Trängdes med en massa glada människor med glasen i högsta hugg. I mitt glas blev det champagne, rött (bl a Amarone) och vitt vin samt någon enstaka likör. Hittade även ett bra och prisvärt spanskt vin från en vingård nära Priorat. Fill del Temps Gran Selecció från Terra Alta, 125 kronor. Vinet påminner om vinerna från Priorat, men har lägre pris. Passar bra till t ex Anchochili- och honungsglacerad kaninsadel med grillade grönsaker. Så pendeltågtrippen tillbaka till stan var lite av en gungig resa. Ville sedan bara ligga hemma och softa, men hade ju lovat att jag skulle hänga på ut på byn, så det var ju bara att kamma till sig och göra så gott man kunde.
Har förresten fått min bastu i kartonger, så nu är det bara att göra plats för den och montera ihop den. Men det blir ett kommande projekt i veckan.

314193-49

Kram

Kommentarer:

1 Git:

skriven

Ser fram emot att bli bjuden på kaninsadel när jag kommer ner. Även en Kosken och ölkorv i "bastun# skulle sitta fint. Kramar från Git

Kommentera här: